SUPERMICRO - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Αν ψάχνετε για επεξεργαστές Supermicro υψηλών επιδόσεων σε οικονομικές τιμές, τότε έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η αγορά ανακατασκευασμένων επεξεργαστών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε κάποια από τις τελευταίες τεχνολογίες σε προσιτή τιμή. 


Στην Kimbrer Computer, διαθέτουμε ένα μεγάλο απόθεμα ανακατασκευασμένων επεξεργαστών Supermicro και πιθανώς έχουμε ακριβώς τη CPU που χρειάζεστε για τον διακομιστή ή τον σταθμό εργασίας σας. 
Όταν αγοράζετε ανακαινισμένους επεξεργαστές Supermicro, κερδίζετε το πάνω χέρι έναντι των ανταγωνιστών σας, επειδή θα μπορέσετε να μειώσετε τον προϋπολογισμό σας για την πληροφορική, γεγονός που θα απελευθερώσει περισσότερα κεφάλαια για να χρησιμοποιηθούν αλλού. 


Τι είναι οι ανακατασκευασμένοι επεξεργαστές; 

Ανακατεργασμένος σημαίνει απλώς ότι κάτι έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, κάτι που συμβαίνει με αυτούς τους επεξεργαστές της Supermicro. Όλοι οι επεξεργαστές μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενα συστήματα, αλλά προτού θεωρηθούν άξιοι να πωληθούν στους πελάτες μας, υποβάλλονται πάντα σε εκτενή έλεγχο. 


Έχουμε τους δικούς μας πιστοποιημένους τεχνικούς που επιθεωρούν και δοκιμάζουν κάθε επεξεργαστή, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι όλοι ανταποκρίνονται στα υψηλά μας πρότυπα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα θα είναι τέλεια όταν παραγγέλνετε ανακαινισμένο υλικό από εμάς. 


- Είμαστε ένας αξιόπιστος και αξιόπιστος διανομέας ανακατασκευασμένων επεξεργαστών Supermicro.  
- Έχουμε πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες.  
- Μπορούμε να παραδώσουμε τα εξαρτήματα στην τοποθεσία σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.


Αναβαθμίστε τον διακομιστή σας με έναν ανακατασκευασμένο επεξεργαστή Supermicro  
Οι ανακαινισμένοι επεξεργαστές διακομιστή Supermicro είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε την ισχύ και την απόδοση ενός διακομιστή χωρίς το υψηλό κόστος. Οι CPU διακομιστών έχουν σχεδιαστεί για να είναι αξιόπιστες και ισχυρές, καθιστώντας τις ιδανικές για επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς. 


- Οι μεταχειρισμένες CPU της Supermicro είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν η εταιρεία σας επιθυμεί να εξοικονομήσει χρήματα και να μειώσει ταυτόχρονα το αποτύπωμα άνθρακα. 
- Οι μεταχειρισμένες CPU της Supermicro είναι φθηνότερες από τις νέες CPU και εξακολουθούν να είναι το ίδιο αξιόπιστες και ισχυρές με τις νέες.  
- Όλες οι CPUs μας έχουν ελεγχθεί και ελεγχθεί από πιστοποιημένο τεχνικό πριν τοποθετηθούν στην αποθήκη μας, ώστε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε έναν αξιόπιστο επεξεργαστή που είναι συμβατός και έτοιμος για χρήση. 
- Οι μεταχειρισμένοι επεξεργαστές της Supermicro είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές που μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ μειωμένη τιμή. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αντικαταστήσετε, να συντηρήσετε ή να αναβαθμίσετε τους διακομιστές σας με έναν γρήγορο επεξεργαστή χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε εργοστασιακά καινούργια μοντέλα.  


Υψηλής απόδοσης επεξεργαστές Supermicro  

Η επιλογή της σωστής CPU Supermicro για την επιχείρησή σας μπορεί να αποδώσει μακροπρόθεσμα. Η σωστή CPU θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, θα βελτιώσει τις δυνατότητες πολλαπλών εργασιών και θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από έναν λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή. Μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς ρεύματος. Η επένδυση σε μια υψηλής ποιότητας επιχειρηματική CPU είναι επίσης μια πολύ καλή στρατηγική που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να παραμείνει ανταγωνιστική. 


- Κατά την επιλογή της καλύτερης CPU Supermicro για την επιχείρησή σας, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι οι συγκεκριμένες ανάγκες σας.  
- Ο τύπος επεξεργαστή και η ταχύτητα της CPU θα πρέπει να ταιριάζουν με τους φόρτους εργασίας που θα αναλάβει η επιχείρησή σας.  
- Οι επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις που θα εκτελούν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές.  
- Οι επεξεργαστές υψηλής τεχνολογίας διαθέτουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να αυξήσουν τις επιδόσεις, όπως το hyper-threading και η τεχνολογία Turbo Boost.  
- Η CPU θα πρέπει επίσης να είναι συμβατή με την τρέχουσα εγκατάσταση υλικού και λογισμικού σας. 

Sort By:

Στοιχεία 1-12 από 222

Σελίδα
AMD 6376 2.30GHz 16C 16M 115W

Ξεκινώντας από 21,00 €

Σε απόθεμα
Intel E7450 2.40GHz 6C 12M 90W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5420 2.5GHz 4C 12M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5450 3.0GHz 4C 12M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel Q8400 2.66GHz 4C 4M 95W

Ξεκινώντας από 21,00 €

Σε απόθεμα
Intel X5550 2.66GHz 4C 8M 95W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5540 2.53GHZ 4C 8M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5530 2.40GHz 4C 8M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5506 2.13GHz 4C 4M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5504 2.0GHz 4C 4M 80W

Ξεκινώντας από 25,00 €

Σε απόθεμα
Intel E5502 1.86GHz 2C 4M 80W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Intel L5520 2.26GHz 4C 8M 60W

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Sort By:

Στοιχεία 1-12 από 222

Σελίδα