HP Tower Server

Εάν είστε μικρομεσαία επιχείρηση και θέλετε να προσαρμόσετε τον δικό σας διακομιστή HP Tower ProLiant, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Στην Kimbrer, έχουμε αναπτύξει έναν διαμορφωτή που είναι εύχρηστος, διότι όταν αρχίζετε να διαμορφώνετε έναν διακομιστή HP, θα μπορείτε να επιλέξετε μόνο τα μέρη υλικού που ταιριάζουν στον συγκεκριμένο διακομιστή. 
 
Ο διαμορφωτής διακομιστών HP Tower ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό μας λόγω της μοναδικής ευελιξίας που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο HP και να το προσαρμόσετε ακριβώς στις δικές σας απαιτήσεις. 
 
Για παράδειγμα, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε το πλαίσιο, τη CPU, τον ελεγκτή RAID ή την κάρτα δικτύου. Αν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε κάτι τέτοιο, μην ανησυχείτε - ο διαμορφωτής θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μόνο εξαρτήματα που είναι συμβατά με τον διακομιστή που επιλέγετε. 
 
Προχωρήστε και δοκιμάστε τον διαμορφωτή διακομιστών HP Tower και δημιουργήστε τον δικό σας προσαρμοσμένο διακομιστή HP Tower που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Θα συναρμολογήσουμε και θα δοκιμάσουμε τον διακομιστή σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και, στη συνέχεια, θα τον αποστείλουμε σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Για όσους βρίσκονται εντός της ΕΕ, μπορείτε να περιμένετε την άφιξη του HP Tower server σας σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ θα απαιτήσουν λίγο περισσότερο χρόνο. 
 
Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της αγοράς ενός διακομιστή HP Tower που αποτελείται από ανακαινισμένο υλικό είναι η προσιτή τιμή του. Είναι σημαντικά φθηνότερο από την αγορά ενός νέου διακομιστή, γεγονός που θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ανταγωνιστικότητά σας.
 
Η επεκτασιμότητα είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Καθώς η επιχείρησή σας επεκτείνεται, αυξάνεται και η ανάγκη σας για καλύτερες επιδόσεις του διακομιστή. Όταν έρθει αυτή η στιγμή, ο Parts Guide μας είναι έτοιμος να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου υλικού για το μοντέλο του διακομιστή HP που διαθέτετε. Με την Kimbrer, δεν αποκτάτε απλώς έναν οικονομικά αποδοτικό διακομιστή, αλλά και μια λύση που μπορεί να αναβαθμιστεί, εξοικονομώντας σας ώρες έρευνας.
 
Αν δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία του ανακατασκευασμένου υλικού, να ξέρετε ότι κάθε κομμάτι ελέγχεται σχολαστικά από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας. Το ανακατασκευασμένο υλικό έχει συνήθως διάρκεια ζωής ίση με αυτή των νέων εξαρτημάτων και η επιλογή ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων HP, όπως μνήμη, CPU και τροφοδοτικά, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
 
Προσφέρουμε εγγύηση 3 ετών για τους διαμορφωμένους διακομιστές HP Tower ProLiant που διαθέτουμε. Εάν κάποιο εξάρτημα παρουσιάσει βλάβη, θα το αντικαταστήσουμε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για παραδόσεις στην ΕΕ. Οι αντικαταστάσεις για παραδόσεις εκτός ΕΕ ενδέχεται να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο.
 
Οι διακομιστές HP Tower που διαθέτουμε προτιμώνται από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις λόγω της συμπαγούς κατασκευής τους και της εξοικονόμησης χώρου. Μπορούν να χωρέσουν άνετα σε μια γωνιά γραφείου ή σε μια μικρή αίθουσα διακομιστών. Ένας αποκλειστικός διακομιστής παρέχει απλή πρόσβαση σε τοπικά αρχεία και μπορεί να λειτουργήσει και ως υποδομή εικονικής επιφάνειας εργασίας (VDI). 
 
Η αγορά μεταχειρισμένων εξαρτημάτων HP συμβάλλει επίσης στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων της εταιρείας σας, ευθυγραμμιζόμενη με το γενικότερο εταιρικό σχέδιο βιωσιμότητας. Ένας ειδικά κατασκευασμένος διακομιστής HP Tower από ανακατασκευασμένο υλικό δεν είναι απλώς φιλικός προς τον προϋπολογισμό αλλά και οικολογικός, μια βασική αξία που κινεί την επιχείρησή μας. 
 
Βαθιά ριζωμένη στο ήθος μας είναι η δέσμευση για περιβαλλοντική διαχείριση και προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τη βιομηχανία μας με αποχρώσεις της βιωσιμότητας. Από τη βάση μας στην ιστορική χερσόνησο της Γιουτλάνδης, αντλούμε κίνητρα από τα επικά ταξίδια της αρχαίας φυλής Cimbri. 
 
Καθρεφτίζοντας τα μακρινά τους ταξίδια, διανέμουμε ανακαινισμένο υλικό σε όλο τον κόσμο. Κάθε κομμάτι υλικού που ανακαινίζεται από την ομάδα μας όχι μόνο ξεκινά μια νέα φάση στη διάρκεια ζωής του, αλλά αποτελεί επίσης ένα ισχυρό έμβλημα βιωσιμότητας στον κλάδο μας. 
 
Ξεκινήστε αυτό το ταξίδι μαζί μας. Επιλέξτε ένα από τα μοντέλα διακομιστών HP που αναφέρονται παρακάτω, ξεκινήστε την προσαρμογή του διακομιστή HP Tower και γίνετε μέλος της φυλής Cimbri (Kimbrerne) σήμερα!


 
Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με τους ανακαινισμένους διακομιστές HP Tower: 
 

Τι είναι ένας διακομιστής HP Tower; 

Ο διακομιστής HP Tower είναι ένας τύπος διακομιστή που κατασκευάζεται από την εταιρεία τεχνολογίας Hewlett-Packard (HP). Οι διακομιστές πύργου είναι ψηλοί και μοιάζουν με έναν κανονικό πύργο επιτραπέζιου υπολογιστή. Διατηρούν διάφορα μέρη, όπως επεξεργαστές, μνήμη, μονάδες αποθήκευσης και άλλο υλικό, για τη διαχείριση διαφόρων εργασιών του υπολογιστή. 
 
Οι διακομιστές HP Tower χρησιμοποιούνται κυρίως από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται καλές και αποτελεσματικές επιλογές διακομιστών. Δεν χρειάζονται την υψηλή πυκνότητα ή τα ειδικά συστήματα ψύξης άλλων τύπων διακομιστών, όπως οι διακομιστές HP rack ή οι διακομιστές HP blade. Αυτοί οι διακομιστές μπορούν να τοποθετηθούν πάνω ή κάτω από τα γραφεία ή σε ειδικά δωμάτια διακομιστών ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού. 

 

Μπορώ να προσαρμόσω έναν ανακαινισμένο διακομιστή HP Tower ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες μου;

Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε τους ανακαινισμένους διακομιστές HP Tower χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη ηλεκτρονικό εργαλείο διαμόρφωσης, ώστε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση για τους μοναδικούς φόρτους εργασίας σας. 

 

Πόσο μπορώ να εξοικονομήσω αγοράζοντας έναν ανακαινισμένο διακομιστή HP Tower; 

Η εξοικονόμηση κόστους εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο και τη διαμόρφωση, αλλά οι ανακαινισμένοι διακομιστές κοστίζουν γενικά σημαντικά λιγότερο από τους καινούργιους, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν υψηλής ποιότητας επιδόσεις.

 

Είναι δυνατή η αναβάθμιση ή η επέκταση ενός ανακαινισμένου διακομιστή HP Tower στο μέλλον; 

Ναι, τα ανακαινισμένα μοντέλα διακομιστών HP Tower προσφέρουν επεκτασιμότητα, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε περισσότερους πόρους, όπως μνήμη, αποθηκευτικό χώρο και επεξεργαστική ισχύ, καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται ή οι απαιτήσεις της αλλάζουν.

Sort By:

5 είδη

HP ProLiant ML110 G10 Tower Server
Σε απόθεμα

Από 980,00 €

Έως 3.482,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
HP ProLiant ML30 G10 Tower Server
Σε απόθεμα

Από 280,00 €

Έως 1.319,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
HP ProLiant DL380 G10
Σε απόθεμα

Από 1.960,00 €

Έως 6.594,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
HP ProLiant ML350 G9 Tower Server
Εξαντλημένο

Από 0,00 €

Έως 2.926,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
HP ProLiant ML350p G8
Εξαντλημένο

Από 0,00 €

Έως 8.083,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Sort By:

5 είδη