Dell EMC Tower Server

Αν είστε επιχείρηση μικρού έως μεσαίου μεγέθους και θέλετε να προσαρμόσετε τον Dell EMC Tower PowerEdge server σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στην Kimbrer, έχουμε αναπτύξει έναν φιλικό προς το χρήστη διαμορφωτή που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μόνο εξαρτήματα υλικού που είναι συμβατά με το διακομιστή σας.
 
Αυτό που κάνει τον διαμορφωτή διαμόρφωσης του Dell EMC Tower server μας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η ελευθερία που σας προσφέρει να επιλέξετε ένα μοντέλο Dell και να το προσαρμόσετε στις ακριβείς ανάγκες σας. 
 
Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε το πλαίσιο, τη CPU, τον ελεγκτή RAID ή την κάρτα δικτύου. Ακόμα και αν δεν το έχετε ξανακάνει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επειδή ο διαμορφωτής σάς επιτρέπει να επιλέξετε μόνο εξαρτήματα συμβατά με τον διακομιστή σας. 
 
Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τον διαμορφωτή διαμόρφωσης διακομιστών Dell EMC Tower μέχρι να δημιουργήσετε έναν διακομιστή που να ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα κριτήρια και τον προϋπολογισμό σας. Θα συναρμολογήσουμε και θα δοκιμάσουμε τον διακομιστή σας μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και στη συνέχεια θα τον αποστείλουμε σε οποιαδήποτε τοποθεσία παγκοσμίως. Εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, μπορείτε να περιμένετε να παραλάβετε τον Dell Tower server εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση εκτός ΕΕ μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.
 
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενός διακομιστή Dell Tower που αποτελείται από ανακαινισμένο υλικό είναι η οικονομική αποδοτικότητα. Είναι σημαντικά φθηνότερο από την αγορά ενός νέου διακομιστή, προσφέροντας εξοικονόμηση που σας βοηθά να διατηρήσετε την ανταγωνιστικότητά σας.
 
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η επεκτασιμότητα. Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, αυξάνεται και η ανάγκη για βελτιωμένη απόδοση του διακομιστή. Όταν έρθει η ώρα, ο Parts Guide μας θα είναι στη διάθεσή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε από συμβατό υλικό για το μοντέλο του διακομιστή Dell που διαθέτετε. Με την Kimbrer, δεν λαμβάνετε απλώς έναν προσιτό διακομιστή, αλλά και μια αναβαθμίσιμη λύση που σας γλιτώνει από αμέτρητες ώρες έρευνας.
 
Αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αξιοπιστία του ανακατασκευασμένου υλικού, να είστε σίγουροι ότι κάθε κομμάτι υποβάλλεται σε ενδελεχείς δοκιμές από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας. Το ανακατασκευασμένο υλικό διαρκεί συχνά όσο και τα καινούργια εξαρτήματα και η επιλογή ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων της Dell, όπως μνήμη, επεξεργαστές και τροφοδοτικά, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. 
 
Παρέχουμε εγγύηση 3 ετών για τους διαμορφωμένους διακομιστές Dell Tower PowerEdge που διαθέτουμε. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας οποιουδήποτε εξαρτήματος, τότε θα το αντικαταστήσουμε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για παραδόσεις εντός της ΕΕ. Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ ενδέχεται να διαρκέσουν ελαφρώς περισσότερο. 
 
Οι διακομιστές Dell Tower είναι δημοφιλείς στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επειδή είναι συμπαγείς και αποδοτικοί ως προς τον χώρο. Μπορούν να χωρέσουν άνετα σε μια γωνιά γραφείου ή σε μια μικρή ειδική αίθουσα διακομιστών. Ένας αποκλειστικός διακομιστής προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε τοπικά αρχεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποδομή εικονικής επιφάνειας εργασίας (VDI). 
 
Η αγορά μεταχειρισμένων εξαρτημάτων Dell συμβάλλει επίσης στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων της εταιρείας σας, υποστηρίζοντας τη συνολική εταιρική σας στρατηγική βιωσιμότητας. Ένας προσαρμοσμένος διακομιστής Dell Tower που κατασκευάζεται από ανακατασκευασμένο υλικό δεν είναι μόνο φιλικός προς τον προϋπολογισμό αλλά και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένος, μια αρχή που βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας. 
 
Με ρίζες στη δέσμευσή μας για περιβαλλοντική υπευθυνότητα, προσπαθούμε να βάψουμε τη βιομηχανία μας με πράσινες αποχρώσεις. Από το σπίτι μας στην ιστορική χερσόνησο της Γιουτλάνδης, αντλούμε έμπνευση από τα ιστορικά ταξίδια της αρχαίας φυλής Cimbri. 
 
Ακριβώς όπως εκείνοι ταξίδευαν μακριά και ευρέως, έτσι και εμείς, πουλάμε ανακαινισμένο υλικό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Κάθε κομμάτι υλικού που αναζωογονείται από την ομάδα μας όχι μόνο ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στον κύκλο ζωής του, αλλά χρησιμεύει επίσης ως ισχυρό σύμβολο της βιωσιμότητας στον κλάδο μας. 
 
Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι μας. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω μοντέλα διακομιστών Dell, ξεκινήστε τη διαμόρφωση του Dell Tower server σας και γίνετε μέλος της φυλής Cimbri (Kimbrerne) σήμερα! 


 
Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με τους ανακαινισμένους διακομιστές Dell EMC Tower:
 

Τι είναι ένας διακομιστής Dell EMC Tower PowerEdge; 

Οι διακομιστές PowerEdge Tower της Dell EMC αποτελούν μέρος της σειράς PowerEdge, η οποία έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πρόκειται για αυτόνομους διακομιστές που προσφέρουν χαρακτηριστικά επιχειρηματικής κλάσης, επεκτασιμότητα και ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης για βελτιωμένη παραγωγικότητα.


 
Μπορώ να προσαρμόσω έναν ανακαινισμένο διακομιστή Dell Tower ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες μου; 

Ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε τους ανακαινισμένους Dell Tower servers χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη ηλεκτρονικό εργαλείο διαμόρφωσης, ώστε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση για τους μοναδικούς φόρτους εργασίας σας.


Πόσο μπορώ να εξοικονομήσω αγοράζοντας έναν ανακαινισμένο διακομιστή Dell Tower; 

Η εξοικονόμηση κόστους εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο και τη διαμόρφωση, αλλά οι ανακαινισμένοι διακομιστές κοστίζουν γενικά σημαντικά λιγότερο από τους καινούργιους, ενώ εξακολουθούν να παρέχουν υψηλής ποιότητας επιδόσεις. 


 
Είναι δυνατή η αναβάθμιση ή η επέκταση ενός ανακατασκευασμένου διακομιστή Dell Tower στο μέλλον; 

Ναι, τα ανακαινισμένα μοντέλα διακομιστών Dell Tower προσφέρουν επεκτασιμότητα, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε περισσότερα εξαρτήματα, όπως μνήμη, αποθηκευτικό χώρο και επεξεργαστική ισχύ, καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται ή οι απαιτήσεις της αλλάζουν.

Sort By:

2 είδη

Dell PowerEdge T440
Σε απόθεμα

Από 1.254,00 €

Έως 11.598,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Dell PowerEdge T630 front
Σε απόθεμα

Από 920,00 €

Έως 6.832,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Sort By:

2 είδη