Servers - Cisco

Με το πρόγραμμα διαμόρφωσης διακομιστή Cisco μπορείτε να διαμορφώσετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή Cisco ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος πληροφορικής σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα ανακαινισμένων εξαρτημάτων εξοπλισμού πληροφορικής από την Cisco, όπως επεξεργαστές, σκληρούς δίσκους, προσαρμογείς και ελεγκτές τύπου Raid.

 

Είναι πολύ πιο οικονομικό να αγοράζετε από εμάς έναν ανακαινισμένο διακομιστή Cisco, αντί να απευθυνθείτε στον κατασκευαστή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ανακαινισμένος εξοπλισμός έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως σε άλλα συστήματα. Επειδή, όμως, ο εξοπλισμός έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί πολύ περισσότερο, απ' ό,τι χρειάζονταν ορισμένες επιχειρήσεις, συχνά πωλείται σε εταιρείες όπως η Kimbrer Computer.

 

Στην Kimbrer, διαθέτουμε μια ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών που ελέγχουν και αναλύουν τα εξαρτήματα εξοπλισμού πληροφορικής της Cisco, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά σε νέα συστήματα, π.χ. στο πρόγραμμα διαμόρφωσης διακομιστή Cisco.

 

Το πρόγραμμα διαμόρφωσης διακομιστή Cisco είναι εύχρηστο και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα, αν όμως χρειάζεστε βοήθεια για τη συναρμολόγηση ενός προσαρμοσμένου διακομιστή Cisco, τότε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία.

 

Προσαρμοσμένος διακομιστής Cisco

Όταν παραγγέλνετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή Cisco από την Kimbrer, θα έχετε έναν διακομιστή Cisco που ταιριάζει ακριβώς με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Είμαστε κοντά σας από την επιλογή των εξαρτημάτων μέχρι την παράδοσή τους στις εγκαταστάσεις σας.

 

Οι τεχνικοί μας θα συναρμολογήσουν τον διακομιστή σας και θα διασφαλίσουν ότι όλα τα εξαρτήματα είναι συμβατά και ότι το σύστημα θα εκκινεί χωρίς προβλήματα. Ο διακομιστής σας θα παραδοθεί σε ένα κουτί ασφαλισμένο με προστατευτικό υλικό, όπως μαξιλαράκια αέρα ή άλλα είδη υλικών, τα οποία θα τον προστατεύουν κατά την αποστολή.

 

Όπως όλοι οι διακομιστές μας φτιάχνονται από ανακαινισμένο υλικό, θα προχωρήσουμε παραπέρα με τη συνεχή βελτιστοποίηση του τμήματος αποστολών μας, με τη χρήση μιας πιο φιλικής προς το περιβάλλον λύσης. Όταν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε αγορές από την Kimbrer, λαμβάνετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε το αποτύπωμα άνθρακα.

 

● Οι ανακαινισμένοι διακομιστές Cisco είναι έως και 80% φθηνότεροι από τους καινούργιους.
● Ο εξατομικευμένος διακομιστής σας Cisco θα κατασκευαστεί από μια ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών.
● Όλα τα εξαρτήματα θα είναι συμβατά.
● Ο διακομιστής θα αποσταλεί στην τοποθεσία σας.

 

Θα υπολογίσουμε την ακριβή μείωση των εκπομπών CO2 στην οποία θα οδηγήσει η αγορά σας. Επομένως, δεν θα αποκτήσετε μόνο έναν ανακαινισμένο διακομιστή Cisco σε άριστη κατάσταση, αλλά θα μπορέσετε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στο μάρκετινγκ σας.

Η Kimbrer Computer είναι ένας αξιόπιστος και παγκόσμιος προμηθευτής ανακαινισμένων προσαρμοσμένων διακομιστών Cisco με πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες. Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή διακομιστών Cisco και παραγγείλετε τον διακομιστή σας σήμερα και ενταχθείτε στις τάξεις των κορυφαίων εταιρειών στην εταιρική βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Κλιμακωτές και οικονομικές υποδομές πληροφορικής

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του να έχετε τον δικό σας προσαρμοσμένο διακομιστή Cisco είναι ότι είναι κλιμακωτός και οικονομικός. Θα έχετε τη δυνατότητα να συντηρείτε, να αντικαθιστάτε και να αναβαθμίζετε το διακομιστή σας με τον δικό σας ρυθμό. Όταν η εταιρεία σας χρειάζεται περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε απλώς να παραγγείλετε νέα ανταλλακτικά και αν επιλέξετε να παραγγείλετε από την Kimbrer ξανά, τότε θα εξοικονομήσετε και στο συνολικό κόστος, καθώς ο εξοπλισμός μας είναι ανακαινισμένος και, συνεπώς, θα είναι έως και 80% φθηνότερος από τα νέα ανταλλακτικά.

 

Η Cisco είναι μια δημοφιλής επωνυμία, και γι' αυτό πολλές εταιρείες τη χρησιμοποιούν στο περιβάλλον πληροφορικής τους, ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι να επιλέξετε έναν διακομιστή της Cisco, όπως για παράδειγμα:

●      Το ότι διαθέτουμε πάντα μεγάλη ποικιλία ανακαινισμένων εξαρτημάτων Cisco σε απόθεμα.

●      Το ότι είναι εύκολη η συντήρηση, η αντικατάσταση και η αναβάθμιση του διακομιστή σας με εξαρτήματα της Cisco.

●      Η Cisco Systems είναι μια έμπιστη και αξιόπιστη επωνυμία από το 1984.

 

8 πλεονεκτήματα για να επιλέξετε έναν προσαρμοσμένο διακομιστή Cisco στην επιχείρησή σας

1.    Μπορείτε να προσαρμόσετε τον διακομιστή Cisco ανάλογα με τις ανάγκες σας.
2.    Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ανακαινισμένων εξαρτημάτων υλικού της Cisco τα οποία είναι έως και 80% φθηνότερα από τα νέα.
3.    Όλα τα εξαρτήματά μας είναι σε απόθεμα και έτοιμα για χρήση.
4.    Θα είναι εύκολο να ενσωματώσετε τον διακομιστή στο τρέχον περιβάλλον πληροφορικής σας.
5.    Θα έχετε μια κεντρική τοποθεσία για όλα τα αρχεία σας, κάτι που βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων σας. 
6.    Στον διακομιστή είναι δυνατή η πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα για τους εργαζόμενους.
7.    Ένας εσωτερικός διακομιστής θα μειώσει την πιθανότητα να πέσετε θύμα hacker, καθώς δεν θα έχετε το διακομιστή σε ένα μεγάλο πλέγμα διακομιστών που φιλοξενεί δεδομένα από πολλές άλλες εταιρείες.
8.    Τέλος, έχοντας τον δικό σας διακομιστή Cisco, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων σας και δεν θα χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλους που θα τα αποθηκεύουν για εσάς.

 

Γρήγορη και ασφαλής παράδοση

Διαθέτουμε ένα παγκόσμιο επαγγελματικό δίκτυο εφοδιαστικής που θα σας παρέχει γρήγορα και με ασφάλεια τους διακομιστές στη διεύθυνσή σας. Παραδίδουμε σχεδόν παντού στον πλανήτη, επειδή πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το πολιτιστικό του υπόβαθρο, έχει το δικαίωμα τεχνολογικής ανάπτυξης.

Sort By:

4 είδη

Cisco UCS B200 M4 Blade Server
Σε απόθεμα

Από 826,00 €

Έως 3.387,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Cisco UCS B200 M5 Blade Server
Σε απόθεμα

Από 1.466,00 €

Έως 8.665,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Cisco UCS B200 M3 Blade Server
Εξαντλημένο

Από 160,00 €

Έως 531,00 €

Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
UCS C240 M5
Σε απόθεμα
0,00 €
Tool Ρύθμιση
Delivery 1-2 working days
Worldwide shipping
Sort By:

4 είδη