Επιστροφές

 

Η Kimbrer.com δεσμεύεται να σας προσφέρει μια επιτυχημένη αγοραστική εμπειρία. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας, θα δεχτούμε επιστροφές μη χρησιμοποιημένων προϊόντων για έως και 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Εάν αλλάξετε γνώμη για τα προϊόντα που αγοράσατε από εμάς, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών μας στον αριθμό +45 72 440 277 ή να μας στείλετε ένα μήνυμα εδώ πριν από την επιστροφή των αγαθών.

Μόλις λάβουμε ειδοποίηση για την επιστροφή του προϊόντος σας, θα λάβετε ένα έντυπο έγκρισης επιστροφής προϊόντων μέσω email. Μόλις εγκριθεί η επιστροφή προϊόντος, ακολουθήστε τα βήματα στο email που λάβατε από εμάς για να επιστρέψετε το δέμα σας στην αποθήκη μας. Ο αριθμός έγκρισης επιστροφής προϊόντος (Α.Ε.Ε.Π) ισχύει για 14 ημέρες από τη λήψη αυτού του email. Η επιστροφή σας πρέπει να παραληφθεί από εμάς εντός αυτού του χρονικού διαστήματος διαφορετικά ενδέχεται να απαιτείται εκ νέου αξιολόγηση της αίτησής σας. Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές χωρίς Α.Ε.Ε.Π.

Ο Α.Ε.Ε.Π πρέπει να αναφέρεται ευκρινώς στη συσκευασία των επιστρεφόμενων προϊόντων. Θυμηθείτε να γράψετε «RETURN» (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) στο εξωτερικό της συσκευασίας για να εξασφαλίσετε τη γρήγορη διέλευση μέσω τυχόν τελωνείων που ενδέχεται να υπάρχουν. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επιστρέψετε τα προϊόντα σας με αριθμό παρακολούθησης. Η Kimbrer.com δεν ευθύνεται για απώλειες ή ζημιές στις επιστροφές.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Εάν το προϊόν που επιστράφηκε έχει χρησιμοποιηθεί ή εάν η αρχική συσκευασία λιανικής πώλησης για νέα, εργοστασιακά σφραγισμένα προϊόντα έχει σπάσει, θεωρούμε ότι το προϊόν χρησιμοποιήθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι μετά την υπαναχώρηση της αγοράς, θα επιστραφεί μόνο ένα μέρος του ποσού αγοράς, ανάλογα με την τρέχουσα αγοραία αξία του προϊόντος. Μόλις λάβουμε τα προϊόντα και εγκρίνουμε το αίτημα επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων στην Kimbrer.com, εκτός εάν η επιστροφή είναι αποτέλεσμα σφάλματός μας.

Η Kimbrer.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αρνηθεί επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με τα ανωτέρω κριτήρια.

Όλα τα πακέτα παραμένουν στην ευθύνη εσάς, ως αγοραστής, μέχρι να τα παραλάβουμε στη διεύθυνση επιστροφής μας.

Χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά ή πώληση υλικού; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

Πωλήσεις και υποστήριξη

  • +45 72 440 277

Ανταποκρινόμαστε εντός 48 ωρών όλες τις καθημερινές.

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Πέμπτη: 08.30 – 16.30
  • Παρασκευή: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.