DELL - ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ψάχνετε έναν τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα για την αναβάθμιση του δικτύου της επιχείρησής σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα; Εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς μιας ανακατασκευασμένης κάρτας δικτύου Dell!


Οι ανακαινισμένες κάρτες δικτύου προσφέρουν έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να αναβαθμίσετε την απόδοση του δικτύου σας χωρίς να καταστρέψετε την τράπεζα. Αυτές οι κάρτες είναι μεταχειρισμένα στοιχεία που έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας για να διασφαλιστεί ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. 


Τι είναι οι ανακαινισμένες κάρτες δικτύου Dell; 

Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell είναι κάρτες που έχουν ανακατασκευαστεί από έναν αξιόπιστο και παγκόσμιο διανομέα ανακατασκευασμένου υλικού πληροφορικής, όπως η Kimbrer Computer. Αυτές οι κάρτες έχουν ελεγχθεί για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν σαν να έβγαιναν μόλις από τη γραμμή συναρμολόγησης. 
 
- Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell είναι εξίσου αξιόπιστες με τις καινούργιες κάρτες. 
- Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell αποτελούν μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, καθώς ανακυκλώνονται αντί να απορρίπτονται. 
- Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell κοστίζουν ένα κλάσμα της τιμής μιας ολοκαίνουργιας κάρτας. 
- Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell διατίθενται σε διάφορα μοντέλα, ταχύτητες και προδιαγραφές. 
 
Στην Kimbrer, είμαστε υπερήφανοι που απασχολούμε εσωτερικούς πιστοποιημένους τεχνικούς με δεκαετίες πρακτικής εμπειρίας στον έλεγχο και την ανάλυση καρτών δικτύου Dell. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου που θα παραλάβετε από εμάς θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα στο σύστημά σας, χωρίς επιπλοκές.

 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας ανακατασκευασμένης κάρτας δικτύου Dell;

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της αγοράς μιας μεταχειρισμένης κάρτας δικτύου Dell είναι ότι αποτελεί μια πιο βιώσιμη επιλογή από την αγορά μιας καινούργιας. Με την αγορά μιας μεταχειρισμένης κάρτας, συμβάλλετε στη μείωση των αποβλήτων και αποτρέπετε τον απόλυτα καλό εξοπλισμό από το να καταλήξει σε χωματερή. Αυτό την καθιστά εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. 


- Οι μεταχειρισμένες κάρτες δικτύου συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία. 


- Έχουμε βοηθήσει περισσότερους από 10.000 πελάτες στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους εταιρικούς στόχους βιωσιμότητας. 


- Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 14001, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε ανταποκριθεί στο διεθνές πρότυπο για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η πιστοποίηση αυτή διασφαλίζει ότι ένας οργανισμός έχει δημιουργήσει και εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για τη διαχείριση των περιβαλλοντικών του επιπτώσεων. 


Αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εδώ: Οι κάρτες δικτύου της Dell μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια καλή επιλογή για τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο κάρτας που δεν κατασκευάζεται πλέον ή είναι δύσκολο να βρεθεί. Με την αγορά μιας μεταχειρισμένης κάρτας, μπορείτε να αποκτήσετε το ακριβές μοντέλο που χρειάζεστε, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ακριβότερα για μια νέα έκδοση. 


Τέλος, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να αγοράσουν ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου Dell μπορούν να απολαμβάνουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σύγκριση με την αγορά καινούργιας κάρτας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επενδύσετε τα χρήματα που εξοικονομείτε σε άλλους τομείς της επιχείρησής σας, όπως το μάρκετινγκ, η εκπαίδευση του προσωπικού ή η ανάπτυξη προϊόντων. 


Η αγορά μιας ανακατασκευασμένης κάρτας δικτύου είναι μια έξυπνη και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναβαθμίσουν την απόδοση του δικτύου τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Περιηγηθείτε στην επιλογή μας σε κάρτες δικτύου Dell σήμερα και αρχίστε να απολαμβάνετε τα οφέλη ενός ταχύτερου και πιο αξιόπιστου δικτύου. 


Ανακατεργασμένες κάρτες δικτύου για διακομιστές και σταθμούς εργασίας Dell 

Η επιλογή μεταχειρισμένων καρτών δικτύου Dell είναι ένας έξυπνος και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να αναβαθμίσετε διακομιστές και σταθμούς εργασίας εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα. Αποκτάτε κορυφαία τεχνολογία σε προσιτή τιμή, χωρίς να θυσιάζετε την αξιοπιστία. Εγγυόμαστε επίσης ότι κάθε μεταχειρισμένη κάρτα δικτύου Dell υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο από πιστοποιημένους τεχνικούς πριν σας την αποστείλουμε.


Οι κάρτες δικτύου της Dell αποτελούν βασικό εξάρτημα για κάθε διακομιστή ή σταθμό εργασίας Dell που απαιτεί συνδεσιμότητα αποθήκευσης υψηλής απόδοσης, προστασία δεδομένων και αξιοπιστία. 

Στην Kimbrer, προσφέρουμε μια ποικιλία μεταχειρισμένων καρτών δικτύου Dell, επίσης γνωστών ως κάρτες διασύνδεσης δικτύου (NIC), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να συνδέουν τον διακομιστή ή τον σταθμό εργασίας Dell σε ένα δίκτυο. Ορισμένοι από τους διαφορετικούς τύπους καρτών δικτύου Dell περιλαμβάνουν:


- Κάρτες δικτύου Ethernet: Αυτές είναι ο πιο κοινός τύπος καρτών δικτύου Dell και υποστηρίζουν την τεχνολογία Ethernet για τη σύνδεση σε τοπικά δίκτυα (LAN) και δίκτυα ευρείας περιοχής (WAN). 

 

- Κάρτες δικτύου Fibre Channel: Πρόκειται για εξειδικευμένες κάρτες δικτύου που παρέχουν συνδέσεις υψηλής ταχύτητας σε δίκτυα περιοχής αποθήκευσης (SAN) που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Fibre Channel. 

 

- Προσαρμογείς δικτύου σύγκλισης (CNA): Πρόκειται για υβριδικούς προσαρμογείς δικτύου που μπορούν να υποστηρίξουν τόσο συνδεσιμότητα Ethernet όσο και Fibre Channel, καθώς και άλλα πρωτόκολλα δικτύωσης, όπως iSCSI και FCoE. 

 

- Οι κάρτες ασύρματου δικτύου της Dell παρέχουν συνδεσιμότητα Wi-Fi για σταθμούς εργασίας και διακομιστές, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ασύρματη επικοινωνία με δίκτυα. Εξαιρετικά συμβατές και αξιόπιστες, οι κάρτες ασύρματου δικτύου της Dell προσφέρουν προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για άνετη και αξιόπιστη συνδεσιμότητα.


Πόσο διαρκούν συνήθως οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου; 

Οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου συνήθως διαρκούν εξίσου πολύ με τις καινούργιες κάρτες, υπό την προϋπόθεση ότι εγκαθίστανται και συντηρούνται σωστά. Σε γενικές γραμμές, εάν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον γραφείου, μπορείτε να περιμένετε ότι μια ανακατασκευασμένη κάρτα δικτύου θα διαρκέσει περίπου μια δεκαετία.

 

Αυτό προϋποθέτει ότι η κάρτα χρησιμοποιείται με τους κατάλληλους μεταγωγείς και δρομολογητές δικτύου και ότι έχει ενημερωθεί με το τελευταίο ισχύον υλικολογισμικό. Επιπλέον, η κάρτα θα πρέπει να διατηρείται απαλλαγμένη από σκόνη και σκουπίδια και να αποσυνδέεται από την πρίζα κατά τη διάρκεια καταιγίδων και άλλων υπερτάσεων ρεύματος. Με αυτές τις εκτιμήσεις, οι ανακατασκευασμένες κάρτες δικτύου μπορούν να διαρκέσουν εξίσου πολύ με τις καινούργιες κάρτες. 


Αγοράστε την ανακατασκευασμένη κάρτα δικτύου Dell από την Kimbrer 
Παρέχουμε γρήγορη παράδοση για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως λαμβάνουν τις παραγγελίες τους άμεσα. Περιηγηθείτε στο απόθεμά μας σε κάρτες δικτύου Dell για να βρείτε την ιδανική λύση για τις υπολογιστικές σας ανάγκες.


Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας δοκιμάζουν κάθε κάρτα δικτύου για να εγγυηθούν τη βέλτιστη απόδοση, ενώ η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή κάρτα για το σταθμό εργασίας ή το διακομιστή σας. Με τη δέσμευσή μας στην ποιότητα, την προσιτή τιμή και τη βιωσιμότητα, η Kimbrer είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ανάγκες σας σε κάρτες δικτύου. 

Sort By:

Στοιχεία 1-12 από 550

Σελίδα
XXV710-DA2 2PORT 25GbE LP 00M95

Ξεκινώντας από 371,00 €

Σε απόθεμα
QLE2660L 16GB SFP+ FC 1PORT 0187V

Ξεκινώντας από 147,00 €

Σε απόθεμα
X520-DA2 10GB SFP+ 2PORT HP 01V3J

Ξεκινώντας από 91,00 €

Σε απόθεμα
X540-T2 10GB 2PORT 03DFV8

Ξεκινώντας από 91,00 €

Σε απόθεμα
BC5709S 1GB 4PORT NDC 06JRC

Ξεκινώντας από 21,00 €

Σε απόθεμα
X710-T4 10G 4PORT 08XJ7

Ξεκινώντας από 420,00 €

Σε απόθεμα
X540-T2 10GB 2PORT LP 0C6FW

Ξεκινώντας από 91,00 €

Σε απόθεμα
BC57416 10GbE 2PORT SFP+ Mezz 0CF4P0

Ξεκινώντας από 245,00 €

Σε απόθεμα
BC5720 1GB 2PORT 0FCGN

Ξεκινώντας από 21,00 €

Σε απόθεμα
BC57416 10GbE 2PORT SFP+ Mezz 0GVXF4

Ξεκινώντας από 140,00 €

Σε απόθεμα
PowerConnect 1GB PASSTHROUGH 10 PORT

Ξεκινώντας από 35,00 €

Σε απόθεμα
BC5709 1GB 4PORT MEZZ 0JP7D

Ξεκινώντας από 20,00 €

Σε απόθεμα
Sort By:

Στοιχεία 1-12 από 550

Σελίδα