ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; 

 

Η Kimbrer Computer ιδρύθηκε το 1995 με ένα σαφές όραμα για την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη και έχει εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο και παγκόσμιο προμηθευτή νέου και ανακαινισμένου εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού στο τέλος του κύκλου ζωής, για τη συντήρηση και βελτιστοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων των επιχειρήσεων.

Για παραπάνω από δύο δεκαετίες, η Kimbrer Computer βοηθά εταιρείες σε όλο τον κόσμο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους για μια γρήγορη, κλιμακούμενη και οικονομικά αποδοτική υποδομή πληροφορικής. Σήμερα εξυπηρετούμε πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα διακομιστών, εξοπλισμού αποθήκευσης και δικτύων από κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι IBM, Lenovo, Dell, EMC, HP, NetApp, Hitachi, Cisco, Supermicro και άλλοι.

Χάρη στη σημαντική εξειδίκευσή μας σε ανταλλακτικά που έχουν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής τους, έως εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, έχουμε τις απαιτούμενες δυνατότητες για την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών μας και την καθοδήγηση αυτών μέσω του περίπλοκου, ταχύτατα μεταβαλλόμενου και δυναμικού τοπίου της τεχνολογίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, συνδυάσαμε την εις βάθος γνώση, την τεχνογνωσία και το πάθος μας με ένα παγκόσμιο δίκτυο αξιόπιστων πόρων για να παρέχουμε ευέλικτες, οικονομικές λύσεις που προσθέτουν αξία στον εξοπλισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διατηρούν και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στον τομέα της πληροφορικής και να σημειώνουν μεγαλύτερη απόδοση κέρδους στις επενδύσεις τους. Από τότε έχουμε προχωρήσει πολύ, αλλά η φιλοδοξία μας ήταν πάντα - και εξακολουθεί να είναι - να βοηθάμε τις εταιρείες σε όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω της πληροφορικής. Η επιτυχία σας είναι επιτυχία μας.

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ;


Στην Kimbrer Computer δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε και πιστεύουμε ότι η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπειρίας αγορών. Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις απλές και έξυπνες ηλεκτρονικές αγορές, προσφέρουμε μια απρόσκοπτη και ασφαλή διαδικασία αγοράς, πληρωμής και παράδοσης των απαιτήσεων πληροφορικής των πελατών μας. Παρακάτω παραθέτουμε μια λίστα με τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών αγορών στην Kimbrer Computer.

Επαγγελματική εφοδιαστική: Η ομάδα εφοδιαστικής μας είναι εκπαιδευμένοι ειδικοί στην ταχεία και ασφαλή παράδοση των αγορών εξοπλισμών πληροφορικής. Με την παγκόσμια εμπειρία μας στον κλάδο της εφοδιαστικής, προσφέρουμε πολλές επιλογές αποστολής, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Από τις κοινές υπηρεσίες ταχυμεταφορών (UPS, FedEx, TNT, DHL) μέχρι αποστολή την ίδια ημέρα και παράδοση την επόμενη ημέρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε τη λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Τεχνική υποστήριξη: Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί και οι ειδικοί τεχνολογίας της εταιρείας μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε ζητήματα προδιαγραφών προϊόντων, συμβατότητας προϊόντων, στις αναβαθμίσεις, τη διαμόρφωση, την εγκατάσταση και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας μήνυμα.

Ζωντανή βοήθεια: Κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών Δευτέρα - Πέμπτη 8:30 - 16:30 (GMT+1) και Παρασκευή 8:30 - 15:30 (GMT+1), μπορείτε να μας βρείτε μέσω της δυνατότητας «Ζωντανή βοήθεια». Απλώς κάντε κλικ στη λειτουργία συνομιλίας που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας και θα συνδεθείτε με έναν από τους αντιπροσώπους υποστήριξης της εταιρείας μας.

Χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά ή πώληση υλικού; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

Πωλήσεις και υποστήριξη

  • +45 72 440 277

Ανταποκρινόμαστε εντός 48 ωρών όλες τις καθημερινές.

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Πέμπτη: 08.30 – 16.30
  • Παρασκευή: 08.30 – 15.30

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.